De kunstenaars van Cello HAL36

De kunstenaars die betrokken zijn bij het project TunnelArt617 stellen zich een voor een voor. Bekijk alle kunstenaars

HAL36

Sinds 2020 werken Tuinrijk, KleiGoed, inHout en de hoveniers samen in een compleet vernieuwd winkelconcept met een daarbij behorende stoere, industriële uitstraling. Dit alles onder de naam HAL36 conceptstore & werkateliers. Voor Sint-Michielsgestel en omstreken is HAL36 een hotspot voor mooie cadeau- en woonartikelen én mooie ontmoetingen.
Het hele pand bestaat uit één grote ruimte, waarin de winkel en verschillende werkateliers een plek hebben. Er is één kassa waar de producten uit alle ateliers worden afgerekend. 
In de werkateliers staan de zelfgemaakte producten mooi uitgestald. Denk aan woondecoratie, houten meubels, planten en kleurrijk keramiek. Bovendien hebben de bezoekers goed zicht in de ruimtes waar de medewerkers hun ambacht uitvoeren. De naastgelegen kas is een sfeervolle plek met planten en woondecoratie. Voor de 65 medewerkers is HAL36 een fijne werkplek, waar ze samen met de begeleiders zorgen voor een prachtig winkel- en dienstenaanbod waar ze erg trots op zijn
 

Bekijk de video waarin Annemarie van Venrooy meer vertelt over HAL36

De kunstwerken voor TunnelArt617

Voor TunnelArt617 hebben verschillende medewerkers meerdere tekeningen gemaakt. Sommige daarvan worden in hun geheel overgenomen in de tunnels. Van andere worden onderdelen meer dan levensgroot opgenomen in het totaalontwerp.

Of ben je op zoek naar