Cadeaubon energiebesparende producten voor huurders

Vanaf 13 december 2021 kunnen huurders een cadeaubon aanvragen voor gratis energiebesparende producten. Energie besparen is goed voor het klimaat, én zorgt ervoor dat je comfortabeler woont met een lagere energierekening. De gemeente Sint-Michielsgestel helpt je graag op weg om energiezuiniger te kunnen wonen. Daarom kun je nu een cadeaubon voor gratis energiebesparende producten aanvragen.
 

Anders omgaan met energie

De gemeente Sint-Michielsgestel wil in 2040 klimaatneutraal zijn. We zetten in op het duurzaam opwekken van energie. Maar ook met het besparen van energie is veel winst te behalen. Zo werken we samen aan een duurzaam Sint-Michielsgestel. Dit initiatief is onderdeel van de landelijke Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW). De gemeente Sint-Michielsgestel heeft een bijdrage gekregen van de Nederlandse overheid. Met de actie stimuleert de gemeente huurders om energie te besparen in huis. Het gaat om maatregelen die huurders eenvoudig zelf kunnen uitvoeren in hun woning. Daarom organiseert de gemeente Sint-Michielsgestel nu deze actie waarbij huurders kleine energiebesparende producten krijgen t.w.v. €70. 
 

Je krijgt als huurder een gratis cadeaubon

Met een cadeaubon van €70,- helpen we je om een stap in de goede richting te zetten. De cadeaubon kun je gebruiken voor energiebesparende producten zoals tochtstrips of ledlampen. Je kunt als bewoner één keer meedoen aan deze actie en op=op. De Bespaarwinkel verzorgt namens de gemeente Sint-Michielsgestel de uitvoering van cadeaubonnen.
 

Voor wie?

Deze actie is voor alle bewoners van de gemeente Sint-Michielsgestel die een woning huren. Huurders van een woningcorporatie ontvangen een brief over deze actie, maar ook bewoners die particulier huren kunnen een cadeaubon opvragen voor energiebesparende producten. 
 

Zo vraagt je de cadeaubon aan:

1. Ga naar www.debespaarcode.nl/sintmichielsgestel of scan de QR code
2. Klik op: ‘ik wil een cadeaubon aanvragen’
3. Voer je naam, postcode en huisnummer en e-mailadres in 
4. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’
5. Besteed je cadeaubon direct in de webshop
 

Hulp nodig bij het aanvragen van de cadeaubon?

Heb je hulp nodig om de cadeaubon via internet aan te vragen en de producten te bestellen? Dit kan telefonisch via De Bespaarwinkel: 072-3690303. Of maak een afspraak met de formulierenbrigade van BINT in Sint-Michielsgestel via 073-5515432.
 

Woningeigenaren

Voor woningeigenaren is er een andere cadeaubon actie: deze loopt al vanaf 2020 en eindigt op 31 december 2021. Hiervoor verwijzen we je graag naar www.winstuitjewoning.nl/sint-michielsgestel.
 

Heb je nog vragen?

Neem voor vragen over de actie voor huurders gerust contact op met De Bespaarwinkel via info@debespaarwinkel.nl of 072-3690303.