Duurzame stappen gezet? Meld jouw huis aan als voorbeeldwoning!

Veel mensen willen energie en gas besparen, maar vinden het lastig om een concreet plan te maken voor hun eigen huis. Heb jij slimme duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, HR++ glas of een warmtepomp? Help anderen op weg! Meld je woning aan als voorbeeld op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route en stel je woning open voor bezoekers op 28 oktober en 4 november.

Aanmelden

Gemeente Sint-Michielsgestel doet dit jaar mee aan de Duurzame Huizen Route en is op zoek naar voorbeelden in de omgeving. Heb jij als ervaringsdeskundige tips over het duurzamer maken van je huis? Meld jouw woning dan aan en deel je verhaal. Of je nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom! Meld jouw huis aan.

De Duurzame Huizenroute bezoeken

Voor inwoners die hier ook mee aan de slag willen, is het ontzettend waardevol om eens een duurzaam huis te bezoeken. Hoe werkt een warmtepomp nou eigenlijk of hoe pak je het isoleren van je dak aan? Op 28 oktober en 4 november kunnen bezoekers dit in de praktijk ervaren en vragen stellen aan een huiseigenaar. Lees meer informatie over de Nationale Duurzame Huizenroute