Extra gratis Bespaarplannen voor verduurzaming van je huis

Na een succesvolle actie in september, stelt de gemeente Sint-Michielsgestel nog eens 200 gratis Bespaarplannen (t.w.v. €300) beschikbaar. Hiervoor heeft de gemeente subsidie van het Rijk gekregen. Als je inwoner bent van de gemeente Sint-Michielsgestel met een koopwoning gebouwd tussen 1930 en 1983 kun je je aanmelden. Met een Bespaarplan ontvang je door een adviseur aan huis een advies voor het verduurzamen van je woning. Een duurzame woning betekent een lagere energierekening en meer wooncomfort. 
 

Wat is een Bespaarplan?

Een Bespaarplan is een gratis en onafhankelijk totaaladvies door een adviseur aan huis. Het advies is ingericht op je persoonlijke energieverbruik en besparingsmogelijkheden. De adviseur bespreekt de mogelijkheden voor diverse verduurzamende maatregelen zoals zonnepanelen, vloer- en spouwisolatie, isolatieglas en een hybride warmtepomp. Na het bezoek ontvang je per mail een persoonlijk Bespaarplan met de voor jou relevante maatregelen. In dit Bespaarplan zijn vrijblijvende offertes opgenomen. Ook staat hierin informatie over financieringsmogelijkheden, btw-teruggave en beschikbare subsidies.
 

Voor wie is deze actie?

De doelgroep van deze tweede ronde Bespaarplannen is alle inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel met een woning gebouwd vanaf 1930 tot en met 1983. Deze doelgroep is gekozen omdat woningen uit deze periode vaak minder goed geïsoleerd zijn. Huurders en VVE’s zijn uitgesloten van deze actie.
 

Aanmelden t/m 29 december 2021

De gemeente Sint-Michielsgestel werkt voor deze actie samen met Winst uit je Woning. Aanmelden voor dit gratis Bespaarplan kan tot en met 29 december 2021 via de website van Winst uit je Woning. De adviesgesprekken vinden plaats in januari en februari 2022.
 

Vragen?

Heb je vragen over het Bespaarplan in de gemeente Sint-Michielsgestel? Het Adviesteam van Winst uit je Woning is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 023 737 0514. Of stuur een mail naar: advies@winstuitjewoning.nl.