Gemeenteraad

Donderdag 9 december a.s. om 20.00 uur 2021 vergadert de gemeenteraad. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek aanwezig in de raadszaal. Je kunt deze openbare vergadering live volgen via een videoverbinding op de homepage van onze website. 

Agenda

Op de agenda van de raad van 9 december 2021 staan o.a. de volgende agendapunten: 

  • Ontheffing woonplaatsvereiste wethouder Van den Dungen
  •  Intrekken exploitatieplan “Centrum Sint-Michielsgestel 2010”
  • Tariefaanpassingen en overige wijzigingen gemeentelijke ontheffingen 2022

De raadsagenda met de agendapunten vind je op onze website. 
 

Inspreken in de Voorbereidende Ronde op 2 december 2021

Ter voorbereiding op de maandelijkse raadsvergadering, vindt één keer per maand een “Voorbereidende Ronde” van de gemeenteraad plaats. Vanwege de coronamaatregelen vindt de Voorbereidende Ronde online plaats, via zoomverbinding. Je kunt dan live (via zoom) inspreken (maximaal 5 minuten) over de agendapunten van de eerstvolgende raadsvergadering (zie agenda 9 december), of over een ander onderwerp dat je onder de aandacht van de gemeenteraad wilt brengen.  De raadsleden kunnen daarna enkele verduidelijkende vragen stellen aan de inspreker.  De bijeenkomst is live te volgen via een videoverbinding op de homepage van de gemeentelijke website.
 

Aanmelden inspreken

Wil je inspreken? Stuur dan, tot uiterlijk 36 uur voor de Voorbereidende Ronde van 2 december a.s.,  een e-mail aan de griffie,  griffie@sint-michielsgestel.nl, met daarin je naam, telefoonnummer en het onderwerp waarover je wilt inspreken. De griffie neemt vervolgens contact met je op. 
 

Openbaarheid

Inspreken in de Voorbereidende Ronde is openbaar. Je boodschap wordt in de Voorbereidende Ronde vertoond en bewaard in de videonotulen. Je bijdrage kan dus door iedereen worden teruggekeken.