Gezocht: uitvoerder van vloer- en spouwisolatie en/of HR++ glas en installateur voor waterzijdig inregelen

Wij organiseren in samenwerking met Winst uit je Woning vanaf oktober 2020 een grote inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. De gemeente wil graag lokale uitvoerders de mogelijkheid geven deze werkzaamheden uit te voeren.

Onder de maatregelen vallen spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++-glas en het ‘waterzijdig inregelen’ van CV installaties die een grote groep huiseigenaren kunnen kopen. Door middel van een veiling wordt voor iedere isolatiemaatregel een bedrijf gekozen. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding kiest Winst Uit Je Woning een uitvoerder.

Aanmelden als uitvoerder kan tot en met 13 september

Wil je je aanmelden voor uitvoerder van vloer- en spouwisolatie en/of HR++ glas?

Dat kan tot en met 13 september via www.winstuitjewoning.nl/samenwerken. De voorwaarden ontvang je per mail van Winst uit je Woning na jouw inschrijving.

Na 23 september krijg je bericht van Winst Uit Je Woning of je geselecteerd bent of niet.
 

Aanmelden als installateur waterzijdig inregelen tot en met 13 september

Het ‘waterzijdig inregelen’ van CV installaties is een vrij onbekende maatregel maar vaak een snelle manier om het gasverbruik van een woning te verlagen. Het juist afstellen van de watertoevoer per radiator op de omvang en het gebruik van woonruimtes zorgt voor een gelijkmatige opwarming en voorkomt onnodig warmteverlies. Dit wordt bereikt door het installeren van inregelbare thermostaatkranen op de radiatoren.

Door de grote inkoopactie verwachten we dat er een grote vraag bij huiseigenaren ontstaat. Je kunt je aanmelden als installateur tot en met 13 september via www.winstuitjewoning.nl/samenwerken.

Installateurs voor waterzijdig inregelen worden niet geselecteerd, maar kunnen altijd meedoen met de actie.

Bied je waterzijdig inregelen nog niet aan? Dan heeft de gemeente een klein opleidingsbudget beschikbaar. Bij interesse neemt een intermediair van ‘Winst uit je Woning’ contact met je op.

Wie is Winst uit je Woning?

Al meer dan 9 jaar organiseert Winst uit je Woning inkoopacties van energiebesparende maatregelen. Ze hebben ondertussen met meer dan 100 bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Ook voor ondernemers die niet geselecteerd worden. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht. Word je niet geselecteerd voor de actie? Profiteer dan nog van de actie door zelf een promotie op te zetten rond deze tijd.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie neem je contact op met Winst uit je Woning via: info@winstuitjewoning.nl  of  bel naar 023 583 6936 tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken