Groene Weetkeet van Brabant Woont Slim in Sint- Michielsgestel

Heb je vragen over het verduurzamen van je woning? Of wil je meer weten over kleine energiebesparende maatregelen? De Groene WeetKeet van energieloket, Brabant Woont Slim, staat op vrijdag 15 oktober op de markt van gemeente Sint-Michielsgestel. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en je vragen te stellen.  
 

Waar en wanneer?

De Groene Weetkeet staat op vrijdag 15 oktober van 12.30 tot 16.00 op de markt in Sint-Michielsgestel.

Verduurzaming is leuk

De Groene WeetKeet laat je zien dat verduurzaming helemaal niet zo moeilijk is en dat besparen super leuk kan zijn. In de Groene WeetKeet zijn adviseurs van Brabant Woont Slim aanwezig. Zij helpen je met complexere vragen zoals: 
•    Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
•    Welke duurzame maatregelen geven het meeste rendement?
•    Welke subsidies zijn interessant in mijn situatie?
•    Hoe krijg ik meer inzicht in mijn energieverbruik?
•    Hoe kan ik besparen zonder grote uitgaven te doen?
Ook als je je nog aan het oriënteren bent, is de WeetKeet interessant. Zo zie je in de Groene Weetkeet dat kleine energiebesparende maatregelen kunnen zorgen voor een GROTE besparing op energie en geld. Door bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop aan te schaffen bespaar je al snel 70 euro op de energierekening. 

Quiz

Dat is nog niet alles…Er valt ook nog iets te winnen! Door deel te nemen aan de duurzaamheidsquiz van de Groene WeetKeet maak je kans op Slim Wonen Advies ter waarde van €395,-! Een Slim Wonen Advies geeft je inzicht in de stappen die je kunt zetten om te besparen op je energiekosten. Een ervaren, onafhankelijk energieadviseur van Brabant Woont Slim komt bij je langs. Hij neemt je woning op en gaat met je in gesprek. 
 

Waarom doet gemeente Sint-Michielsgestel dit?

De gemeente Sint-Michielsgestel wil graag een grote slag slaan op het gebied van energie, duurzaamheid en klimaat. Dat is alleen samen met jou te bereiken. De gemeente zorgt ervoor dat je op allerlei manieren van informatie bent voorzien. Daarom staat vrijdag 15 oktober de Groene Weetkeet voor je klaar en zien we je graag! 

 

 

NB: Op de foto de groene weetkeet. Deze vrijdag te vinden op de markt in Sint-Michielsgestel.