Koninklijke Onderscheiding in 2020?

Aanvraag indienen voor 1 juli 2019

Iedereen kan een Koninklijke Onderscheiding aanvragen. Meestal gebeurt dit door bestuurders van verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties. Zij kunnen personen voordragen die zich binnen hun vereniging, instelling of organisatie bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. Maar ook particulieren kunnen iemand voordragen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je iemand uit de gemeente Sint-Michielsgestel voor wilt dragen, kun je het beste eerst contact opnemen met het Bestuurssecretariaat. Zij kunnen je in grote lijnen vertellen of de verdiensten bijzonder genoeg zijn en leggen uit hoe je te werk moet gaan, telefoonnummer (073) 553 12 50.

Meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding, het officiële aanvraagformulier en het decoratiestelsel vind je op de website www.lintjes.nl. Als je een onderscheiding wilt aanvragen voor de Algemene Gelegenheid in 2020 (de lintjesregen), dan moet de aanvraag voor 1 juli 2019 worden ingediend bij het Bestuurssecretariaat, via een mail naar Bestuurssecretariaat@Sint-Michielsgestel.nl.

Meer informatie.

Koninklijke Onderscheiding