Praat mee over de Verkeersvisie Den Dungen

In onze gemeente ervaren bewoners op diverse plekken problemen rondom de leefbaarheid: drukte, te snel rijden, geluidsoverlast en verkeersonveiligheid. Ook in de dorpskernen Den Dungen en Maaskantje zijn er aandachtspunten rond leefbaarheid en verkeer. We willen graag samen met jou oplossingen bedenken voor de korte, middellange en lange termijn. Die beschrijven we in de Verkeersvisie voor Den Dungen.

Praat mee over de Verkeersvisie Den Dungen

Een eerste stap is om een overzicht te maken van alle problemen en aandachtspunten op het gebied van leefbaarheid en verkeer in Den Dungen. Die willen we ophalen bij de inwoners van Den Dungen. Praat jij mee?

Bewonersavond: dinsdag 7 februari van 19.30u - 21.00u in De Litserborg. 

  • We starten de avond met een korte presentatie over het proces. Daarna kun je op een grote kaart je aandachtspunten aangeven en met medewerkers van de gemeente in gesprek. Tot 21.00u kun je binnenlopen om je ideeën te delen.
  • Online: vanaf 8 tot en met 26 februari (link volgt). Wie niet naar de bewonersavond kan komen, of naderhand nog ideeën heeft, kan digitaal zijn of haar opmerkingen doorgeven.