Veldwerk Koopstromenonderzoek 2021 in september van start

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, start begin september in de Randstad en Noord-Brabant een grootschalig consumentenonderzoek. Dat onderzoek brengt in beeld waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden. Ook de gemeente Sint-Michielsgestel neemt deel aan het onderzoek. I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek uit in opdracht van de Provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland.

Groot onderzoek naar koopgedrag in de Randstad en Noord-Brabant

Begin september ontvangt een groot deel van de huishoudens een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst online invullen. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten van 25 euro verloot.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek ga naar de website. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.