Wat gebeurt er in Sint-Michielsgestel op het gebied van duurzaamheid?

Dit kun je allemaal lezen in de nieuwsbrief Duurzaamheid. Met deze nieuwsbrief wil de gemeente Sint-Michielsgestel inwoners, ondernemers en raadsleden informeren over onderwerpen, acties, subsidies en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in Sint-Michielsgestel. De nieuwsbrief komt ieder kwartaal uit. Abonneren op deze nieuwbrief kan hier

Tipje van de sluier……

In deze editie vertellen we over de Energiehulp, die huishoudens met slecht geïsoleerde woningen wil helpen direct energie te besparen. Heeft het college de samenwerking met het bewonersinitiatief Met elkaar voor Mekaar (MevM) opnieuw bevestigd. Lees je meer over het energieloket Brabant Woont Slim voor gratis informatie en advies over energiezuinig wonen. Kom je meer te weten over het duurzaamheidsakkoord wat getekend is op 7 december j.l.. Vertellen we over de tender zonneparken die we in december hebben uitgeschreven. Zijn we trots op een geslaagde Nationale Klimaatweek in Sint-Michielsgestel. Tenslotte vragen we aandacht voor de isolatieactie die nog tot 31 december loopt.

Veel leesplezier toegewenst en bij vragen of opmerkingen hebben op onderwerpen in deze nieuwsbrief, dan zien wij die graag tegemoet via duurzaamheid@sint-michielsgestel.nl.