Werkzaamheden Berlicum en Middelrode

Er zijn werkzaamheden aan de Hasseltsedijk in Berlicum. Ook zijn er werkzaamheden in de Driezeeg en Zandstraat in Middelrode.

Driezeeg weer open

Sinds 13 mei werken we aan de riolering in de Driezeeg en de Zandstraat in Middelrode. Beide straten waren hiervoor afgesloten voor verkeer. Sinds deze week is de Driezeeg weer open. De rioolwerkzaamheden verliepen voorspoedig, daarom kon de weg eerder dan gepland open. In de planning hebben we fase 3 iets naar voren kunnen schuiven. Met deze fase starten we deze week. De Zandstraat blijft hiervoor nog wel afgesloten.

Werkzaamheden Hasseltsedijk in Berlicum

In de periode van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli werken we een dag aan de Hasseltsedijk in Berlicum. We brengen nieuwe slijtlagen in het asfalt aan. Het verkeer vanuit Berlicum wordt omgeleid via de parallelweg. Het verkeer richting Berlicum wordt geleid over de andere weghelft. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.