Werkzaamheden Hoogstraat Berlicum

Vanaf maandag 11 november starten de werkzaamheden aan de Hoogstraat in Berlicum. De kruising Hoogstraat-Fonteinkruid-Apollostraat wordt veiliger gemaakt voor voetgangers. Aannemingsbedrijf RO-infra bv start op maandag 11 november vanaf 06.00 uur met de  werkzaamheden. Om het werk uit te kunnen voeren is het noodzakelijk dat de Hoogstraat vanaf deze datum wordt afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de N279. De verwachting is dat de weg weer bereikbaar is op vrijdag 6 december 2019 als de werkzaamheden volgens planning verlopen.

De wijk Beekveld blijft bereikbaar

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. De 1e fase duurt ongeveer 2½ week. In deze fase is de wijk Beekveld bereikbaar vanuit het zuidoosten (Mercuriusplein). De 2e fase duurt ongeveer 1½ week. In deze fase is de wijk Beekveld bereikbaar vanuit het noordwesten (Rosmalen).

Tijdelijke bushalte aan Runweg

Door de afsluiting komen de bushaltes (lijndienst 158 van Arriva) Mercuriusplein, Hoogstraat en Raadhuisplein tijdelijk te vervallen. In plaats hiervan komt er een tijdelijke halte aan de Runweg bij de sporthal.

Actuele informatie omleidingen

De actuele informatie over de omleidingsroutes is te volgen via: https://melvin.ndw.nu/publicJe kunt ook bellen met het Servicepunt Openbare Ruimte, tel: (073) 553 16 44.