Werkzaamheden in het centrum van Sint-Michielsgestel

De straten en de horeca zijn leeg, maar op de bouwplaats wordt nog hard gewerkt. De afgelopen tijd zijn de Emté en de bibliotheek gesloopt en is het puin netjes opgeruimd. Binnenkort wordt de bouwput voor de parkeerkelder van Dommelstaete en De Brenthof gegraven. Tijdens de graafwerkzaamheden wordt er ook archeologisch onderzoek gedaan op het terrein.

De Raadskamer, Hof van Overkerck en beplanting

Het bouwterrein van De Raadskamer is afgegraven en er is archeologisch onderzoek gedaan. Het terrein is nu klaar voor de bouw. Wanneer de bouw kan starten is nog niet duidelijk. Tegen de omgevingsvergunning van De Raadskamer is beroep ingediend.

De woningen, appartementen en winkelruimte van Hof van Overkerck zijn bijna klaar. Bloem Design is als eerste winkel in het nieuwe gebouw geopend.

In de sokkel rond de toren op het Petrus Dondersplein hebben we de beplanting aangebracht. In de bocht van de Schijndelseweg bij het parkeerterrein zijn beuken geplant. Deze blijven staan totdat de Groene Villa gebouwd wordt. Ook is er een bloemmengsel gezaaid langs de Dommel.