Werkzaamheden kruising Hoogstraat - Brandsestraat

In week 27 en 28 voeren we werkzaamheden uit aan de kruising Hoogstraat - Brandsestraat in Sint-Michielsgestel. We maken de oversteek voor fietsers veiliger. Ter hoogte van de oversteek brengen we het fietspad omhoog, we verwijderen drie bomen en brengen een middengeleider aan  op de rijbaan. Een middengeleider is een verhoging tussen de twee rijbanen. Hierdoor wordt het verkeer beter geleid op de eigen rijstrook.

Afsluiting en omleiding

De werkzaamheden aan het fietspad worden uitgevoerd in week 27 en 28. Tijdens deze werkzaamheden staan er verkeerslichten op de kruising.

De werkzaamheden aan de rijbaan, het rooien van de bomen en het aanleggen van de middengeleider, worden uitgevoerd in week 35. Hierbij wordt de Hoogstraat volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N617.

Begrip en medewerking

De werkzaamheden zullen ongetwijfeld ongemakken veroorzaken. Ook is het mogelijk dat door de weersomstandigheden en onvoorziene omstandigheden van de planning moet worden afgeweken.

Wij vragen je begrip hiervoor. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de heer Toon Mouws, bereikbaar via telefoonnummer (0411) 655 763 of via e-mail t.mouws@mijngemeentedichtbij.nl.