Workshops Pittige Pubers

Wanneer kinderen ouder worden en de puberteit bereiken gaan ze steeds meer grenzen verleggen. Veel pubers trekken zich terug in hun eigen wereld en worden voor ouders moeilijker te bereiken. Ze komen afspraken niet na of zijn opstandig. Dat kan thuis soms heftig botsen. Bij de één wat meer dan bij de ander. Het is dan fijn als je hier met andere ouders over kunt praten. Ervaringen delen en elkaar steun geven.

In de pubertijd is de rol van de ouder heel belangrijk, al lijkt dat soms van niet. Als ouder kun je veel betekenen voor jouw kind. Maar hoe doe je dat als jouw puber niet wil luisteren? Altijd maar op zijn kamer of achter de computer zit? Of hele dagen van huis weg is? Wanneer ze niet naar school willen? Hoe maak je dan contact met jouw puber? Met zijn of haar belevingswereld? Hoe maak je samen afspraken en hoe doen andere ouders dat?

Workshop Pittige Pubers!

Voor dit soort vragen organiseert het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) een serie workshops voor ouders van Pittige Pubers! Samen met andere ouders die ook te maken hebben met een pittige puber kun je praten over alle belangrijke kanten van het opvoeden van jouw kind. De avonden worden begeleid door professionals die tips en handvaten geven. Of die je kunnen ondersteunen bij jouw vragen of zorgen.

De workshops vinden plaats in Boxtel, maar ook jij bent van harte welkom om deel te nemen.

Data, tijd en locatie

  • donderdag 11 april
  • donderdag 18 april
  • donderdag 9 mei
  • donderdag 16 mei
  • Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Locatie: Centrum Jeugd en Gezin, St. Ursula 12, Boxtel

Inschrijven

Inschrijven kan alleen voor de hele reeks omdat de avonden één geheel vormen (introductie, praten met je puber, zicht houden, grenzen stellen). Aanmelden kan via CJG@boxtel.nl. Zet in de mail jouw naam, adres, telefoonnummer en de leeftijd van jouw kind(eren).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

  • Jacqueline van den Dobbelsteen via 06-41901802
  • Ellen Jansen via 06-25015951