Online inwonersavond 17 juni Transitievisie Warmte

De gemeente Sint-Michielsgestel nodigt alle inwoners, ondernemers en andere belangstellenden uit voor de tweede bewonersavond over wat de Transitievisie Warmte (TVW) voor Sint-Michielsgestel gaat betekenen. De TVW geeft richting aan hoe de aanpak van de warmtetransitie in Sint-Michielsgestel eruit kan zien. Het is een momentopname van de technische mogelijkheden voor het aardgasvrij maken van de gemeente. 

Duurzame warmteoplossingen

In deze bijeenkomst gaan wij dieper in op de transitiekaarten voor de gemeente Sint-Michielsgestel. Dit is een kaart waarop de meest voor de hand liggende duurzame warmteoplossingen zijn aangegeven. Op basis van deze kaart ontwikkelen we uiteindelijk een handelingsperspectief. Dit zijn de stappen die we de komende jaren in jouw wijk gaan zetten richting een aardgasvrij Sint-Michielsgestel.

Interactieve bijeenkomst

We gaan graag met je in gesprek over de transitiekaart voor jouw wijk. We organiseren hiervoor een inwonersavond op donderdag 17 juni, om 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. We vinden het belangrijk om te horen hoe jij kijkt naar de warmtetransitie, hoe jij betrokken wilt worden bij de verandering van aardgas naar schone warmte, welke zorgen je hebt en waar je nog vragen over hebt. Wij zullen uiteen gaan in break-out rooms waarin de transitiekaart per wijk besproken wordt. Wat speelt er bijvoorbeeld verder in de wijk dat logisch gekoppeld kan worden aan de warmtetransitie?

Aanmelden bijeenkomst

Je kunt je tot en met 16 juni aanmelden via het aanmeldformulier. Op 17 juni ontvang je de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Programma bijeenkomst

Tijdens deze online bijeenkomst:

  • Blikken wij kort terug op de eerste inwonersbijeenkomst
  • Vertellen we meer over de laatste stappen naar een definitieve Transitievisie Warmte (TVW)
  • Leggen we uit wat er precies op een transitiekaart staat en wat dit voor inwoners en ondernemers betekent
  • Bespreken we apart in break-out rooms de transitiekaart per wijk/kern
     

Meer informatie

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar warmtevisie@sint-michielsgestel.nl
Graag tot ziens op 17 juni!