NK Tegelwippen

Van 21 maart tot en met 31 oktober 2024 vindt het NK Tegelwippen weer plaats! Iedereen kan meedoen door tegels te wippen in eigen voor-, achter-, of geveltuin. Ga jij voor meer groen en haal je tegels uit jouw tuin? Dan halen wij de tegels gratis op. Dit doen we met onze tegeltaxi.

Door jouw tegels te vervangen door gras, bloemperken, bomen of een geveltuin wordt jouw omgeving mooier en groener. Ook zakt regenwater beter de grond in, help je dieren en insecten, en is het koeler op warme dagen. 

Hoe kan ik meedoen?

Via de website van NK Tegelwippen kun jij je tegels doorgeven van 21 maart tot en met 31 oktober 2024. Ze worden dan opgeteld bij de Tegelteller van gemeente Sint-Michielsgestel. Zo draag jij je steentje bij en help je Sint-Michielsgestel naar de overwinning! Lees meer informatie over het NK Tegelwippen.

Aanmelden Tegeltaxi

Geef je je tegels door? Dan kun je jouw tegels gratis laten ophalen door de Tegeltaxi! Meld je aan via het digitale formulier. De Tegeltaxi rijdt op 2 april, 6 mei, 27 mei, 23 september, en 28 oktober. Let op! Tegels aanmelden voor de tegeltaxi kan tot en met de woensdag vóór de ophaaldag. 

Waar moet je op letten tijdens de aanmelding voor de Tegeltaxi?

  • Geef je aan om hoeveel en welke soort(en) tegels het gaat. 
  • Geef je zo duidelijk mogelijk aan waar de tegels worden gelegd op de ophaaldag. Het liefst met een foto. 

Lees ook de voorwaarden hieronder.

NK Tegelwippen 2024