Vrijwilligers­werk

Wil je vrijwilligerswerk doen? Op de website van Bint vind je meer informatie. Zij bieden een zeer uiteenlopend aanbod van vrijwilligersvacatures.

Fier op vrijwilligers

We zijn een gemeente vol vrijwilligers. Daar zijn we fier op. Bekijk de speciaal uitgegeven krant waarin we onze vrijwilligers graag in het zonnetje zetten. We willen ze bedanken voor hun inzet. 

Vrijwilligersverzekering

Vrijwilligers van de gemeente Sint-Michielsgestel hoeven zelf geen vrijwilligersverzekering af te sluiten. Als vrijwilliger van onze gemeente ben je verzekerd als je per ongeluk schade veroorzaakt of zelf schade lijdt. De vrijwilligersverzekering geldt in heel Europa. Doe je vrijwilligerswerk buiten Europa? Dan is het verstandig om zelf een aanvullende verzekering af te sluiten.

Voor welke rubrieken geldt de vrijwilligersverzekering in Sint-Michielsgestel?

Gemeente Sint-Michielsgestel heeft voor de volgende rubrieken de vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer Achmea:

  • Verkeersaansprakelijkheid Rechtspersonen
  • Aansprakelijkheidsverzekering Vrijwilligers
  • Aansprakelijkheidsverzekering Rechtspersonen
  • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vrijwilligers
  • Ongevallenverzekering Vrijwilligers
  • Persoonlijke eigendommenverzekering Vrijwilligers

Niet verzekerd

Vrijwillige brandweer en vrijwillige politie zijn niet verzekerd via de vrijwilligersverzekering.

Meer informatie

Meer informatie over de vrijwilligersverzekering (brochure, verzekeringsoverzicht en voorwaarden) staat op de website van centraalbeheer.nl

Schade melden

Je kunt de schade bij ons alleen melden als deze niet gedekt is via een andere schadeverzekering. Gebruik voor je melding het formulier schade melden. Je mag het ingevulde formulier ook mailen naar verzekeringen@mijngemeentedichtbij.nl