Iedere gemeente in Nederland maakt een Omgevingsvisie. Hoe ziet de gemeente Sint-Michielsgestel eruit in 2040? Deze vraag staat centraal in onze omgevingsvisie. In de omgevingsvisie leggen we vast hoe we Sint-Michielsgestel ook in 2040 een fijne plek laten zijn om te wonen, werken, leven en genieten. 

Denk jij met ons mee?

We gaan graag in gesprek met inwoners, ondernemers, belangengroepen, stichtingen, verenigingen en andere betrokkenen. Op deze manier brengen we zoveel mogelijk wensen, meningen en ideeën in beeld. Zo kunnen we straks een passende omgevingsvisie schrijven. De omgevingsvisie is een groot project. We maken deze daarom in vier fasen. In elke fase betrekken we onze inwoners. In deze eerste fase kun je op verschillende manieren jouw wensen, meningen en ideeën met ons delen. Dat kan nog tot en met 24 oktober 2021.

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de omgevingsvisie? Stuur ons dan een bericht via omgevingsvisie@sint-michielsgestel.nl. Begin 2022 laten we je weten welke dromen we dit jaar verzameld hebben. En later in 2022 en 2023 sturen we je een mail als je opnieuw mee kunt denken over de omgevingsvisie.