Schuldhulpmaatje worden?

Ook in Sint-Michielsgestel zijn er mensen die zich zorgen maken over geld. Ze kunnen niet rondkomen, hebben schulden of dreigen in de schulden te komen.

Schuldhulpmaatje Sint-Michielsgestel helpt deze mensen om geldproblemen aan te pakken, gratis en zonder oordeel. Ze kunnen op dit moment nieuwe vrijwilligers gebruiken. 

Wat doet een Schuldhulpmaatje?

Schuldhulpmaatjes zijn gecertificeerde vrijwilligers die anderen helpen bij geldzorgen. Zij nemen niet de verantwoordelijkheid uit handen. Wel nemen zij de tijd om te luisteren naar het verhaal en zoeken zij naar oplossingen. 

Word ook Schuldhulpmaatje

Wil je mensen met geldproblemen op weg helpen? Na een training kun je aan de slag om mensen te begeleiden en te ondersteunen met hun financiële problemen. Door hen op weg te helpen naar een gezonde financiële huishouding, zodat ze daarna zelfstandig verder kunnen. Door te luisteren naar hun verhaal en samen te zoeken naar oplossingen. Help jij mee? 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.