Opening binnenterrein Irenestraat

Woensdag 6 december was het zo ver! De opening het project Irenestraat-Beekkant in Sint-Michielsgestel. Waar de bewoners al voor de zomer hun sleutel ontvingen, werd woensdag het binnenterrein geopend met het planten van een lampionboom door Wethouders Goossens en van der Aa.

Energiezuinige woningen

Wethouder Goosens gaf aan blij te zijn met de nul-op-de-meter woningen: ‘Het is een waardevolle uitbreiding van het aantal woningen in Sint-Michielsgestel. De woningnood is groot en deze energiezuinige woningen zijn een antwoord op de nog altijd groeiende vraag.’ Dat de vraag groot is bevestigde Mark Wonders, directeur-bestuurder van Woonmeij: ‘We hebben ruim 1600 reacties op deze 38 woningen ontvangen, waarvan de meeste op de appartementen van het complex Beekhoff’. Door te investeren in energiezuinige woningen kunnen we de bewoners een betaalbaar thuis bieden. Zo kunnen ze ook op koude dagen als vandaag hun woonlasten beperken.’

Lees het volledige bericht over project Irenestraat-Beekkant.

Op de foto (v.l.n.r.): wethouders Lianne van der Aa en Sam Goossens planten samen met Mark Wonders de lampionboom bij de Irenestraat.