Schuldhulpmaatje worden?

Ook in Sint-Michielsgestel zijn er mensen die zich zorgen maken over geld. Ze kunnen niet rondkomen, hebben schulden of dreigen in de schulden te komen. Schuldhulpmaatje Sint-Michielsgestel helpt deze mensen om geldproblemen aan te pakken, gratis en zonder oordeel. Op dit moment hebben we ruimte voor nieuwe vrijwilligers. 

Wat is een schuldhulpmaatje?

Schuldhulpmaatjes zijn gecertificeerde vrijwilligers die anderen helpen bij geldzorgen. Zij nemen niet de verantwoordelijkheid uit handen. Wel nemen zij de tijd om te luisteren naar het verhaal en zoeken zij naar oplossingen.   

Word ook Schuldhulpmaatje

Wil je mensen met geldproblemen op weg helpen? Na een training kun je aan de slag om mensen te begeleiden en te ondersteunen met hun financiële problemen. Door hen op weg te helpen naar een gezonde financiële huishouding, zodat ze daarna zelfstandig verder kunnen. Door te luisteren naar hun verhaal en samen te zoeken naar oplossingen. Help je mee?

Meld je aan als Schuldhulpmaatje

Meer informatie over Schuldhulpmaatje vind je op de website van Schuldhulpmaatje. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar TillydeVosSHM@gmail.com