Te koop: drie bouwkavels aan Bodenven in Den Dungen

Er staan drie bouwkavels te koop aan de Bodenven in Den Dungen voor de bouw van een vrijstaande woning. Voor deze kavels wordt een inschrijving georganiseerd door Bernheze Makelaars. De inschrijving sluit op 21 april 2024 om 23.59 uur. De vanafprijs is € 575.000,00 V.O.N.  

Te koop

De kavels zijn gelegen aan Bodenven 1,3 en 5 in Den Dungen en worden verkocht volgens de verkoopprocedure van de gemeente Sint-Michielsgestel. Ook wordt het achtergelegen weiland te koop aangeboden. Je kunt een bod uitbrengen voor een kavel, in combinatie met het weiland, of enkel het weiland. Voor de bouwkavels geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar na eerste bewoning.

Meer informatie over de bouwkavels

Wil je meer informatie of direct inschrijven voor een bouwkavel? Dat kan via Bernheze Makelaars. Neem contact op via telefoonnummer 0413-243818 of e-mailadres nieuwbouw@Bernheze.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.